Zoeken

Moto Guzzi opent Flagship store in Nijmegen

12 juli 2017
TLM bestaat dit jaar 35 jaar, reden voor de Guzzi dealer uit Nijmegen om eens naar een andere, grotere locatie te verhuizen. En er meteen een Flagship store van te maken. Zaterdag 15 juli aanstaande is de officiële opening.

Moto Guzzi specialist TLM verhuisde dit jaar van de Nijverheidsweg naar de Lagelandseweg en vestigde daar in samenwerking met de Moto Guzzi-importeur een compleet nieuwe showroom, geheel in lijn met de corporate identity van het Italiaanse merk.

Bezoekers worden bij TLM volledig ondergedompeld in de ambiance van het legendarische motorfietsmerk uit Mandello del Lario. Naast een brede selectie aan nieuwe en jong-gebruikte Guzzi’s beschikt de nieuwe showroom tevens over een prachtige lifestyle shop, met een uitgebreide collectie Moto Guzzi-kleding en -accessoires. Bovendien heeft TLM een nieuwe workshop ingericht, voorzien van de modernste gereedschappen en voorzieningen.

Klanten van TLM en Guzzisti kunnen op zaterdag 15 juli aanstaande kennismaken met de nieuwe flagship store van Moto Guzzi in Nijmegen. Proefritten op de nieuwste modellen van het merk – waaronder de V7 III, V9 Bobber & Roamer, Audace en de indrukwekkende MGX-21 Flying Fortress – behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Bezoekers kunnen er bovendien kennismaken met de vele custom mogelijkheden van Moto Guzzi Garage, aan de hand van diverse gecustomizede Guzzi’s die Moto Guzzi daar presenteert.

Ook de leden van de Moto Guzzi Club Nederland zijn aanstaande zaterdag bij de opening present, om zelf een kijkje te nemen in de nieuwe showroom, maar ook om hun passie voor het merk met de eagle te delen met de overige bezoekers.