Zoeken

Honda organiseert exclusieve circuit-ervaring voor Honda rijders

5 mei 2017
Circuit-organisaties richten zich voornamelijk op de wannabe coureur, maar er is ook een groep voor wie dat weer te intimiderend is. Honda heeft dat goed begrepen en organiseert in samenwerking met CRT op het TT-circuit een tweetal exclusieve rijvaardigheidstrainingen, voor álle Honda rijders.

Of je nou de nieuwste Blade of juist een Africa Twin of X-ADV rijdt, alle Honda rijders zijn welkom tijdens de Honda CRExperience op het heilige asfalt van de Drentse hei. In samenwerking met circuit-organisator CRT en Ten Kate Motoren is een volledig dagprogramma opgesteld, waarbij volgens Honda zowel de theorie als de praktijk aan bod komen. Tevens is er een combinatie gemaakt tussen het rijden op de TT Junior Track en het volledige TT circuit. 

Voor wie niet op jacht is naar de snelste tijd van de dag is dit initiatief van Honda een mooie gelegenheid om zelf eens op het TT-circuit te rijden. Honda onderstreept in haar persberichtgeving nog eens te meer dat de dag niet als competitie is bedoeld, maar een complete rijvaardigheidstraining waarbij je alle mogelijkheden van zowel jezelf als de motor verder kunt ontdekken.

Ten Kate Motoren en de CRT instructeurs staan de hele dag ter beschikking voor gratis advies en afstelling van vering, het dagvullende programma en antwoord te geven op alle eventuele vragen die er zijn. 

De Honda CRExperience wordt twee keer georganiseerd, op 2 juni en 13 juli. Het inschrijfgeld bedraagt 130 euro en dat is inclusief lunchbuffet in het paddock restaurant. En dat is zeker niet duur voor een dagje gassen op Assen. Inschrijven kan via de website van https://crexperience.nl/order.