Zoeken

Honda Adventure Week

17 mei 2017
Het wil dit jaar nog niet echt vlotten met de verkoopcijfers, maar daar moet binnenkort verandering in gaan komen. Honda Motor Europe introduceert de Adventure Week, waarbij de verschillende topmodellen uit dit populaire segment een week lang centraal staan. Voor de Benelux is de Adventure Week gepland van 22 t/m 28 mei.

Tijdens Honda Adventure Week staan alle motoren uit Honda’s Adventure segment centraal. Allereerst de totaal nieuwe en unieke X-ADV, waarbij ADV zowel voor Adventure als Advanced staat, die is ontstaan uit een droom om letterlijk alle wegen begaanbaar te maken. 

Verder natuurlijk de populaire Africa Twin. Bijna 30 jaar geleden won Honda de Parijs-Dakar Rally. Nu opnieuw ontworpen met diezelfde spirit: True Adventure. En dan zijn er nog de NX750X en de twee VFR modellen Crosstourer en Crossrunner. Ofwel, voor iedereen wat wils, om d’r maar eens een marketingkreet tegenaan te gooien. 

Op de Crossrunner na zijn Honda’s Adventure modellen trouwens leverbaar met Honda’s unieke Dual Clutch Transmission, een semi-automatische versnellingsbak waarbij je kiezen tussen automatisch (met keuze uit verschillende modi) en handgeschakeld middels flippers aan het stuur.

Gedurende de Honda Aventure week staan alle demo motoren bij de dealers klaar om een proefrit te maken en zelf het avontuur te ervaren. Wanneer je tijdens de Adventure Week dan toch de Honda dealer bezoekt, vergeet dan niet een selfie te maken met de nieuwe X-ADV. Je maakt dan kans op een jaarlang X-ADV rijden. 

Meer informatie en actievoorwaarden zijn op de website van Honda terug te vinden.