Zoeken

Harley-Davidson omarmt Bikes & Boards

26 juli 2017
Goed voorbeeld doet volgen. Na het succes van Wheels & Waves kent ons eigen kikkerland ook z’n bikes&beach evenement: Bikes & Boards. Op 3 september vindt bij Beachclub The Spot in Zandvoort de tweede editie plaats van het lifestyle event plaats. Dit jaar met een heuse dragrace

 

Bikes & Boards viert de custom motorbike en old-school surfcultuur en brengt liefhebbers van beide subculturen samen voor een dag fun, friends & family. Bijzonder is dat Bikes & Boards als eerste organisatie in Nederland een vergunning heeft gekregen voor een kortebaan dragrace op het strand en Harley-Davidson Benelux is erg trots om zich bij dit unieke evenement aan te sluiten.

Na een succesvolle eerste editie komt Bikes & Boards in 2017 nog grootser en meeslepender terug. Er is een markt voor nieuwe en gebruikte onderdelen, een ride-out, een bike show, live muziek, een barbier, een classic boards surf competitie en een kortebaan dragrace op het strand, compleet met hoog opspringende vlaggenmeisjes. Na gedane arbeid geniet iedereen van de smokey BBQ op het terras. 

Kaarten kosten €30, inclusief plek op de bikeshow en deelname aan de ride-out of surfcompetitie. Ook een limited edition truckers cap, de BBQ en een biertje zijn inbegrepen. Voor deelname aan de dragrace betaal je €15 extra. Denk jij een unieke motorfiets te hebben voor de bikesshow of dragrace vraag dan nu je deelname aan of bestel je kaarten via www.bikesandboards.eu. Kijk ook voor meer informatie op de Facebookpagina van Bikes & Boards.