Zoeken

25-26 maart openingsweekend Goedhart Motoren

14 maart 2017
Goedhart Motoren heeft de afgelopen winter grondig verbouwd. Om dat te vieren - en de start van het seizoen - staat voor zaterdag 25 en zondag 26 maart een spectaculair openingsweekend gepland.

De grootste veranderingen zijn 600 vierkante meter extra showroom én een uniek shop-in-shopconcept. Andere noviteiten zijn een overdekt evenemententerrein en parkeerplaats. Wat motormerken betreft is Husqvarna nu ook toegevoegd, waarmee Goedhart Motoren nu 11 officiële dealerschappen heeft. Verder is het assortiment motorkleding, helmen en accessoires uitgebreid en is er een nieuwe keuken (met de Rietveld Burger van de lokale slager) en een prachtig terras op het zuiden.

Berry Goedhart, eigenaar en oprichter Goedhart Motoren:
‘We hadden al het grootste motorwarenhuis van Nederland, maar nu ook het modernste! Keihard is gewerkt aan een enorme uitbreiding om het unieke shop-in-shopconcept te realiseren. We hebben nu in ons pand 4.000 vierkante meter ter beschikking. En uniek ingericht, met voor elk merk een eigen plek.’

Berry over het shop-in-shop concept:
‘Dit is Goedhart 3.0: de ultieme visualisatie van “het motorhart op de juiste plaats”. Bij elk merk zie je, voel je en proef je de eigen merksfeer en beleving. Alsof je op een motorbeurs staat. Ik durf te stellen dat we een prachtig signaal richting de toekomst geven met het shop-in-shopconcept. We genieten het vertrouwen van de grote motormerken. Dit concept wordt de trend.’


Speciaal voor het openingsweekend heeft Goedhart een aantal exclusieve motoren geregeld. Zo is bijvoorbeeld de MotoGP Yamaha M1 (replica) van Valentino Rossi (!) aanwezig. Ook present: de Dakar Rally KTM van Jurgen van den Goorbergh en de Moto3 KTM van de Nederlandse coureur Bo Bendsneyder. Kers op de taart: de Kawasaki H2R, de snelste productiemotor ter wereld.

Het openingsweekend vindt plaats op zaterdag 25 maart (van 08.30 tot 17.00 uur) en zondag 26 maart (12.00 tot 17.00 uur) bij Goedhart Motoren aan de Europaweg in Bodegraven.