Zoeken

20 augustus 15e Kyro Verstraeten Memorialrit

16 augustus 2017
Nog geen plannen voor aanstaande zondag? Het bestuur van de voormalige supportersclub “Kyro Verstraeten” organiseert dan voor de vijftiende keer de jaarlijkse Kyro Verstraeten Memorialrit.

 

Mocht de naam Kyro Verstraeten niets zeggen, begin deze eeuw was de coureur het het Limburgse Echt een aanstormend talent in de wegrace motorsport, die als gevolg van de slopende ziekte kanker veel te vroeg aan zijn eind kwam. 

Om de coureur in ere te houden en geld in te zamelen voor een goed doel organiseert de voormalige supportersclub nu jaarlijks een fraaie toertocht door het Limburgse land. 

Dit jaar staat de tocht voor zondag 20 augustus gepland. Inschrijven kan net als andere jaren vanaf 10 uur in café ’t Hingen, Op den Dijk 2a in Hingen-Echt. Starten kan vanaf 10:30 uur, individueel of in groepsverband. Het inschrijfgeld is € 5,00 en voor dat geld krijg je naast een mooie route een herinneringssticker en een consumptie. 

De opbrengst van de toertocht komt zoals elk jaar ten goede van de stichting “Daniel Den Hoedkliniek” te Rotterdam. Deze kliniek en onderzoekscentrum houdt zich bezig met het bestrijden en onderzoeken van de ziekte kanker.

Meer info op www.kyro.nl